The Jefferson

This new workforce housing project sits at the gateway to the 12th Avenue commercial corridor with forty one- and two-bedroom apartments, street-level retail, and basement parking. The Jefferson provides a bold design that is representative of the varied community as well as a high quality development that sets a precedent for this developing neighborhood. The project is also designed to reinforce the pedestrian nature of the streets by allowing flexible commercial space for small business owners, typical of the neighborhood businesses. The Jefferson meets Built Smart and Evergreen Sustainable Development Standards.

  • Client: Capitol Hill Housing
  • Location: Seattle, Washington
  • Year of Completion: 2012
  • Project Size: 48,000 square feet: 40 units, street-level retail, basement parking
  • Type: Multi-Family Housing